Диана Димитрова: Не съм в София, защото се страхува от ново физическо посегателство

Диана Димитрова се включи по интернет в предаването на Крум Савов по телевизията на Слави Трифонов “Седем-осми”.

Тя обясни, че не е в София, защото се страхува от ново физическо посегателство, но не достатъчно, за да спре да играе в театъра.

“В преписката на прокуратурата ясно се казва, че има оттоци и кръвонасядания в областта на рамото и лицето, но това умело се замита под килима. И аз излизам като човек, който се бори с вятърни мелници. Аз нямам нито тези връзки, нито пари, нямам приятелствата. това е причаната в момента аз да не съм в София, защото аз не чувствам, че съм в безопасност”.

На въпрос на водещия, защо почти цялата гилдия е подкрепила Вергов, след като прокуратурата отказа да образува производство срещу него, актрисата отговори, че повечето от колегите й са навързани като “свински черва” и се подкрепят и помагат. На въпрос на Савов, какви са отношенията на актрисата с дъщерята на Вергов и дали и е пращала есесеми и снимки, Димитрова отговори, че няма как да има телефона на дъщерята на колегата си Юлиан, ако не е била интимна с него, но и тя самата би искала да разбере за какви съобщения става въпрос.

Димитрова отново повтори, че 20 от 31-мата членове на “Откраднат живот” не са били на работа в деня на побоя, въпреки че написаха отворено писмо, че не са станали свидетели на насилие. Димитрова бе категорична, че ще обжалва решението на прокуратурата и ще съди отделно Вергов за лъжа.

Междувременно един от реквизиторите и един камера аиситент в сериала изказаха различно мнение от колегите си, които се подписаха в отворено до медиите писмо, че побой е нямало.

Самият Юлиан Вергов рекламира участие в бар на щерка си Алена, на която Димитрова според него пращала неприлични намеци. Младата актриса представя любимата си музика и явно купонясва здраво, пише HotNews.bg.