Мария не успя да спаси семейните финанси след развода

Безславно се очертава да приключи и третият брак на поп фолк-дивата Мария. Миньончето така и не случи на мъж, макар внимателно да подбира рицарите на сърцето си (най-вече по банковата сметка).

Никоя жена обаче не бива да търпи безропотно домашното насилие и певицата получи огромна подкрепа от почитатели, колеги и обикновени хора, които искрено й съчустваха след новината, че е била жестоко бита от последния си съпруг, Мирослав.

Логичното разрешение на нещата би бил скорошен развод между двамата , още повече, че Миро се върна при първата си съпруга, за да изтърпи там наложената му мярка – домашен арест.

Междувременно Мария се е разделила с лъскавите возила, които шофираше.

За Коледа изпълнителката на “Спомен” получи червен джип “Ламборгини Урус” за около 250 000 евро, който вече е в ръцете на мъжа й Миро Дзвера. Побойникът е наредил на служителите си да вземат ключовете и документите на колата, която съвсем скоро ще се шофира от него и първата му съпруга Вая.

Припомняме, че лихварят е под домашен арест, след като преби законната си съпруга Мария. Той е обвинен в домашното насилие и заплахи за убийство, пише Lupa.bg.

От няколко дни певицата шофира скромен джип “Ленд Ровер” за около 90 000 лв., който най-вероятно й е даден за временно ползване и скоро време лихварят ще си прибере и тази кола.

Всички имоти на Мирослав са купени преди брака му с Отварачката, а колите му се водят на фирма и така той няма какво да дели със заралийката при евентуален развод. Единственото, което може да получи певицата, е солидно обезщетение за побоя.