Ето я красивата годеница на големият победител Станислав от “Хелс китчън” ! СНИМКИ

Вече е ясен големият победител от “Хелс китчън” 2023 – сладкарят Станислав Иванов . Това обаче далеч не е единствената победа, която животът ще му поднесе през настоящата година.

Работата е там, че след победата в кулинарното шоу, той планира и сватба .

Станислав Иванов и Божидара

С годеницата му Божидара все още не са заковали точната дата, но съвсем скоро ще я избера, като е ясно, че събитието ще се случи още тази година.

“Искаме сватбата да е морска и я планираме в края на лятото”, сподели Стан пред Гала. Красивата му половинка призна също, че все още не е избрала и роклята, но и това ще се случи скоро. За кум Стан се изпусна, че мисли да покани колегата си от Hell’s Kitchen Иван, с когото се сприятелиха още в началото на шоуто.

Станислав Хелс Китчън годеница

Пред водещата на “На кафе” двойката разказа и за първата им среща, която била в дискотека в Благоевград. Божидара изпратила своя приятелка да сподели впечатленията си към Станислав, но до запознанство така и не се стигнало въпросната вечер. На следващия ден тя обаче го открила в социалните мрежи и оттам се започнал дълъг чат и стигнали до първа среща. Годежът им пък се случил в Позитано, Италия, за което любимата му ни най-малко предполагала. Докато се разхождали и изкачвали по различните забележителности, Станислав все настоявал да си почиват, а в един момент помолили за обща снимка случайни минувачи и така той извадил годежния пръстен от раницата си.

Божидара подкрепя любимия си в намеренията му да отвори собствено бутиково ресторантче. Най-вероятно с част от наградата от Hell’s Kitchen ще се случи и това. Перничанинът обаче явно не изкушава любимата си с десертните си специалитети, навярно заради това да поддържа перфектната си фигура. “Не се изкушавам от тортите му, защото постоянно ги гледам”, обобщи тя пред Гала.