Ето какво се случва с участниците от “Един за друг” след края на формата СНИМКИ

Най-романтичното предаване в ефира на NOVA свърши, но за феновете на „Един за друг“ има добра новина. За голяма част от участниците можете да научавате нови неща от социалните им мрежи – Facebook, Instagram, TikTok. 

Освен там, някои от тях вече имат и индивидуални канали, в които споделят повече информация за себе си и за участието си предаването.

Петър е направил подкаст „Пепкаст“, в който има няколко епизода, които може да гледате.

Габи и Десо вече притежават свой YouTube канал, в който първото видео е посветено на предаването.

Арти и Криси, които бяха инфлуенсъри и преди влизането си във Вилата на любовта, продължават да качват интересно съдържание в социалните мрежи, като в някои от видеата може да видите как се забавляват с останалите участници от „Един за друг“.

В едно от последните си видеа Арти представя новия салон на Фео, който се намира в Плевен. На откриването му са присъствали и някои от останалите двойки, пише vbox7.com.

Викси най-после качи снимка с пазената си в тайна сестра, която се оказа не коя да е, а Десита.

Една от любимите двойки на публиката – Ицо и Димана, също споделят снимки на семейството си и от общи събирания с бившите си съквартиранти във вилата.

Стигаме и до победителите в Сезон 4 на „Един за друг“ – Вики и Явор, които спечелиха и паричната награда. В едно свое стори, на което го питат какво ще направят с парите, Явор отговори, че част от сумата ще дадат за предстоящата сватба, а останалата сума биха вложили в някакъв бизнес.

Те също поддържат връзка с някои от участниците – Радина и Петър, Габи и Десо, Ванката и Сани и Жоро и Викси.