Щерката на ексгубернатора на Благоевград прикова погледите на абитуриентския си бал СНИМКИ

Не с една, с цели 3 официални рокли красивата дъщеря на бившия областен управител на Благоевград Муса Палев се раздели с училището и влезе в следващата житейска фаза, пише struma.bg.

От 3-те тоалета Ави Палева най-лесно избра „най-неофициалната“ рокля за раздяла с 21-о СУ „Христо Ботев” в София, което завърши.

Голямото чудене настана кой от останалите 2 тоалета да бъде избран за най-официалната част от дипломирането – абсолвентския бал. В крайна сметка пищната перленозелена рокля бе похарчена за посрещане на гостите, а сексапилната златиста зае достойното си място за същинската част на бала – танците.

„На 18, на 30 и на 50, Ави винаги ще си остане нашето дете. Пожелавам й Всевишният да бъде вечният неин спътник и да я дари с прекрасни моменти, щастливи дни и красиви сбъднати мечти!“, коментира бившият губернатор, който видимо не скриваше колко горд е с порасналата си дъщеричка.

Веднага след бала г-ца Палева е решила да залегне над учебниците, защото в амбициозните й планове за най-близкото бъдеше е студентска книжка в Софийския университет, където ще кандидатства икономика и финанси на английски език.