Дъщерята на Николина Чакърдъкова с тежка изповед дали бившият ѝ е наръгал трима с нож и дали ѝ е посягал !

Скандалът с бившия зет на Николина Чакърдъкова Симеон Бакалов, за който първи ви информирахме, продължава да се развива, защото наскоро с първи думи за него излезе и бившата му жена Мария Чакърдъкова.

След побоя и инцидента, разиграли се в гърменското село Балдево, Бакалов се оказа в центъра на вниманието, а принудена от обстоятелствата, с неочакван коментар се включи и щерката на именитата ни фолклорна певица, за да изясни докрай ситуацията, поне що се отнася до личните си отношения с него.

Вероятно след серия от писания, че вероятно е посягал и на нея, докато са били семейство, Мария Чакърдъкова признава пред столичен ежедневник, че бившият й мъж, който бе арестуван заради тежкия криминален инцидент, при който наръга трима души с нож, никога не й е посягал.

По думите на Мария Чакърдъкова сега органите на реда трябва да предприемат нужните мерки, а тя, както и семейството й, остро осъждат подобни постъпки.

Припомняме, че Мария и Симеон вдигнаха сватба преди 5 години и имат две деца – момче и момиче. Към днешна дата двамата вече са разделени и децата не могат да виждат баща си, тъй като е задържан под стража за постоянно в ареста